Avardumise Keskus




eurotas-logo




ANNE KALJAS

Tegelen tervendusega ja väeriiete loomisega.
Iga inimene saab aidata ennast ja läbi selle aidata teisi. 

ELU TERVIKLIKKUS. Sinu elu on terviklik protsess, mille tähelepanelikul uurimisel võid hakata tähele panema, et saab seda kogeda erinevalt - saad olla protsessis osaleja, aga saad olla ka protsess ise.

Maagia käsitleb elusust ja teadvust ühe reaalsuse lahutamatute osadena, mis on omavahel tihedalt seotud ja pidevas vastastikmõjus. Teadvus koob elususse elu avaldumise mustrid, elu avaldumises tekivad uued mustrid, mida teadvus saab hakata omavahel kokku kuduma.

ELU TERVENDUS. Sinu elu on terviklik protsess, mille tähelepanelikul uurimisel võid hakata kogema, et see avaldub erinevalt. On elu, mida kujutled, nimetad, räägid, taotled ja analüüsid; ja on elu, mida elad.   

Maagia tegeleb teadvuse evolutsioneerumisega, mis on tsükliline protsess. Selle üks aluseid on teadmine, et teadvus evolutsioneerub ja, et seda protsessi on vaja juhtida. Mitte hoida teadvust kontrolli all, vaid märgata, millised on selle konkreetsed vajadused edasiseks arenguks, ka isikule indiviidina. Uued seosed ja avastatud isikuomadused võimaldavad teadvusel evolutsioneeruda ning individuaalsus kujuneb mingi konkreetse programmi järgi, mis on isiklik areng.  

ELU MAAGIA. Sinu elu on terviklik protsess, mille tähelepanelikul uurimisel võid hakata aimama, et maagia on teadvuse või teadvustamise looming ning, et teadmiste vägi liigub järgides looduses esinevaid põhimõtteid.

Maagia on teadvustamise looming ja ruunid on hea tööriist taolise loominguga tegelemiseks. Sest teadlikkuse või teadmise vägi liigub järgides põhimõtteid, mida kirjeldavad ruunid. Ruunid kirjeldavad neid energialiikumise põhimõtteid, mis esinevad looduses.

Töötuba: MAAGIA JA RUUNID
Töötoas räägime enesetervendusest. Sellest, kuidas leida ja astuda teele, mis taaskäivitab iseenda taasloomise protsessi. Kuidas ennast hoida ja kanda. Tervendus on protsess - millegi poole jõudmise ja selle minetamise vaheline aeg. Igaühel kulgeb see isemoodi, kellel hetke kellel aga kogu elu. Räägime elementidest, taotlusest ja väest, väeallikatest ning mees ja naisalgetest, jpm. Meid toetab šamaanitrumm ja ruunide energia.






Avardaja OÜ  e - kiri: terviklik1 ät terviklik.ee
Tõnu Talimaa   tel: +372 55 646 987
EST  RUS
Arhailiste traditsioonide keskus
Shamaanipäevade kava
Šamaanifestivali toidumenüü
Meeskond
Esinejad - juhendajad
Piletid ja majutus
Registreerimine
Kontakt
Asukoht


102





05 - 07 JUULIL
Shamaanifestival
"SHAMAANIPÄEVAD 2024"
Iseenda ja maailma avastamise
festival. 



 

VIDEOD JA AUDIOD

 

2014  aasta augustis SHAMAANIPÄEVADEL tehtud film
shamaaniolemisest ja praktikatest





Arhailiste traditsioonide keskusest 2011 aastal Tallinna Tv poolt tehtud materjal





Intervjuu Festivali ja šamanismi teemadel Monika Kuzmina ga "Heade uudiste portaalist" 30.06.2020


TRUMMIKODA 

SHAMAANIRESTORAN

WWW.TERVIKLIK.EE