Avardumise Keskus




eurotas-logo


Püha Maa meditatsioon



Juhendavad Katre Rajur ja Kristiina Laasi

Katre Rajur on elurändur ja ilmaruumi uurija. Viib läbi naisteringe ja laagreid. Koos Kristiinaga pakub siin festivalil Püha Maa meditatsiooni, mis aitab lõdvestuda, tulla kohale iseendasse ning selle iseenda keskmes olemise kaudu avarduda ja mõista...

Kristiina Laasi on keraamikaõpetaja, hobikunstnik ja ilulooja, kasutades selleks erinevaid materjale ja viise. 
Ta on ka naisteringide läbiviija ning hoiab ruumi tantradate õhtutel, kus inimesed saavad avaneda ja kohtuda oma tõelises olemuses.

Püha Maa meditatsioon
On aktiivne meditatsioon, mis aitab Sul tulla täielikult kohale oma kehasse ja ühenduda oma keskmega. Sellel on 3 osa: tants, raputamine ja lõdvestus.

Miks raputada ja tantsida? Raputamine lõdvestab pinges keha ja vabastab stressist. Loomad raputavad peale stessi kogemust, meie aga jätame selle tegemata... Tants on läbi aegade olnud parimviis ühenduda iseendaga ja kõiksusega. Tulla ära peast südamesse ja kehasse, et lubada vaimul end minu kaudu väljendada. Meenutagem kasvõi kõiksuguseid rituaalseid tantse. Eriti tõhusalt toimub see transformatsioon, kui Sa ei järgi mingeid kindlaid ära õpitud samme, vaid lubad hetkel ennast liikuma panna…

 

Positiivsete poolustega ühendumine

Praktika, mis läbi visioonide ja paarilise toetuse aitab ühenduda oma energiakeskustega ning saada nägemusi kuidas oma väes täielikult kohal olles Sa olukordasid lahendad.

Naise 3 positiivset poolust/väekeskust, millega ühendudes avab ta täielikult oma naiseliku potentsiaali, on 2., 4. ja 6. energiakeskus. Teine energiakeskus on seotud loomingulise väljendamisega, sensuaalsuse-seksuaalsuse ja emotsioonidega. Neljas on tingimusteta armastuse ning rõõmu väljendamise pesaks ning kuues intuitsiooni avanemise eest vastutav.

Kui mees on täielikus ühenduses oma positiivsete poolustega/väekeskustega, siis avaneb täielikult tema mehelik potentsiaal. Mehel on need 1.energiakeskus, mis on ühendus ürgse algega, materiaalne manifesteerimine, seksuaalne vägi jvm.

3. energiakeskus, mis aitab tal oma tahtejõudu rakendada ja elus läbi lüüa ning 5. energiakeskus, mis aitab tal julgelt väljendada oma tõde.






Avardaja OÜ  e - kiri: terviklik1 ät terviklik.ee
Tõnu Talimaa   tel: +372 55 646 987
EST  RUS
Arhailiste traditsioonide keskus
Shamaanipäevade kava
Šamaanifestivali toidumenüü
Meeskond
Esinejad - juhendajad
Piletid ja majutus
Registreerimine
Kontakt
Asukoht


82





05 - 07 JUULIL
Shamaanifestival
"SHAMAANIPÄEVAD 2024"
Iseenda ja maailma avastamise
festival. 



 

VIDEOD JA AUDIOD

 

2014  aasta augustis SHAMAANIPÄEVADEL tehtud film
shamaaniolemisest ja praktikatest





Arhailiste traditsioonide keskusest 2011 aastal Tallinna Tv poolt tehtud materjal





Intervjuu Festivali ja šamanismi teemadel Monika Kuzmina ga "Heade uudiste portaalist" 30.06.2020


TRUMMIKODA 

SHAMAANIRESTORAN

WWW.TERVIKLIK.EE